За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Детайлна информация за хотела

Детайлна информация за хотела

Разположение

Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso e хотлски комплекс с категория 5*, построен през 2004 г. и се намира на брега на морето, в южната част на остров Гран Канария, между природния резерват дюни Маспаломас и спортното пристанище Пасито Бланко. Плажът Мелонерас и емблематичният фар на Маспаломас са разположени само на няколко минути пеша от хотела и могат да бъдат достигнати пеша по крайбрежната алея на Мелонерас с впечатляваща гледка към морето и разнообразие от ресторанти и възможности за отдих.

Хотелският комплекс има площ от 56 340 м2, отразява най-характерните аспекти на традиционната канарска архитектура като разкрива архитектурна структура, подобна на тази на уютно островно село, с централен площад, градински площи и очарователни величествени къщи с дървени балкони.

Има величествено фоайе за прием, за да посрещне пристигащите гости, което представлява внимателна адаптация на една от най-старите неокласически църкви на остров Гран Канария, с две основни кули, камбанария и грандиозен купол. Вътре в хотела има изключителен централен площад, калдъръмен с ломен камък и заобиколен от архитектурни перли от острова. В този район се организират развлекателни дейности, между очарователните тераси, фонтани, буйни градини, освежаващи басейни и прекрасна гледка към океана.

Обширната градина на хотела е домакин на широка гама от субтропични и местни растения, както и на великолепната зона на басейна, включваща пет басейна (единият от които със солена вода и три от тях, които могат да се отопляват през зимата), три джакузита, басейн за деца (отопляем през зимата) и изкуствен плаж, както и няколко тераси с шезлонги и чадъри.

В стаите

Хотелът има седем етажа, всички идеално свързани с десет асансьора. Стаите са обзаведени и оборудвани според превъзходния петзвезден стандарт, за да гарантират съобразена почивка на гостите на хотела. Стаите са разпределени из хотела като величествени вили и се разпространяват в градината с голямо разнообразие от автохтонна флора.
Хотелът включва общо 561 стаи. Хотелът предлага и 40 апартамента (суити).
Всички хотелски стаи са особено просторни и обзаведени в класически стил, оборудвани с баня (с вана и отделен душ), хол, отделна гардеробна, разтегателен диван, сешоар, климатик, бюро, телевизор със сателитна програма и избор от местни (национални) и международни канали, Wifi интернет достъп (срещу допълнително заплащане), телефон с директно набиране, мини-бар (срещу допълнително заплащане), сейф под наем, обзаведен балкон и гледка към градината или океана. Апартаментите разполагат с отделна спалня и хол, хидромасажен душ, два плазмени телевизора и DVD плейър.
Seniort апартаментите са още по-големи, оборудвани са с шезлонги на балкони, а някои от тях предлагат и прекрасна гледка към морето.

Този хотел предлага ексклузивната услуга UNIQUE by Lopesan.
УНИКАЛНИТЕ гости имат достъп до избрани съоръжения и услуги, предназначени да направят престоя им наистина незабравимо изживяване. Най-добрите стаи, ексклузивни зони за създаване на перфектната среда за мечтана почивка и уникални услуги, които отговарят на нуждите и на най-взискателните гости.

На територията на хотела

ТАЛАСО

Една от основните забележителности на курорта Lopesan Villa del Conde без съмнение е, неговият изключителен център за таласотерапия Lopesan Om Spa Thalasso (срещу заплащане). С привилегировано местоположение на брега, точно под крайбрежната алея, той предлага сензационна гледка към океана. Оборудван с 1200 м2 модерни и светещи съоръжения, центърът за таласотерапия предлага, освен традиционните процедури с морска вода, иновативно предложение за лечение на групи или двойки в така наречените „Ocean View Suites“. Тези суити, заобиколени от вода, разполагат със собствен басейн с подводни масажи и тераса за отдих.

Хранене

Lopesan Villa del Conde Resort разполага с четири фантастични ресторанта, предлагащи ястия от отлична и изключителна кухня. Настаняването на полупансион на хотела включва закуска и вечеря, сервирани на топли и студени бюфети в ресторантите La Plaza и La Casa Vieja. Бюфетите включват вкусна храна от цял ​​свят, както и регионални и национални ястия и разнообразни диетични продукти за закуска.
За гостите, които предпочитат а-ла-карт заведения, хотелът предлага алтернатива за вечери: ресторант Ovo Restaurant предлагага чудесни месни специалиети на скара и фруна.
Хотелът предлага бърз бар Alpendre в близост до най-голямото предложение за напитки и закуски с фантастичен бюфет на салата, идеален за леки обяди.

Бар Azotea, разположен в басейна и терасата за слънчеви бани, предлага напитки и закуски.

За да отговори на нуждите на гостите за ежедневно и вечерно развлечение, курорт на разположение и с три оживени бара с различна атмосфера.
Барът Акоран в хотела е разположен във фоайето е идеалното място за срещи.

На централния площад на комплекса се намира пъбът Zythum и снек-барът El Patio, предлагащ вкусна селекция от сладоледи, сладкиши и крепчета, както и чай и кафе, в съчетание с Интернет кафене (срещу допълнително заплащане).

Плаж

Успокояваща атмосфера върху златист и мек пясък - това ще изпитате на прекрасния плаж Playa de Meloneras, разположен в южната част на Гран Канария съвсем близо до хотела. Топли води, спокойни и чудесни за плуване. Разположен е близо до впечатляващите пясъчни дюни на Маспаломас, Playa de Meloneras е популярен избор за тези, които търсят спокойствие, тъй като не се пренаселва от плажуващи. Семейства с деца посещават този пясъчен участък от 500 метра, групи приятели на шезлонги също са честа гледка, а ухажващи се двойки се разхождат ръка за ръка, заснемайки се в селфита с океанска гледка.

Забавление

Вечерните развлекателни дейности започват с оркестър и професионални шоу програми на централната площада, когато слънцето залезе. В централната сграда Tizziri Lounge предлага дансинг и разкошна просторна тераса през лятото.

Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso разполага с частен паркинг (безплатен) и фризьорски салон, както и търговска зона, разположена около централния площад на комплекса, с два бутика и магазин за плажно облекло и аксесоари. Хотелът разполага и с няколко места около обществената зона, осигуряващи перфектни пространства за събития, срещи и конференции, както и девет конферентни зали с различен капацитет (за 14 до 150 души).

За да завърши спортното предложение на хотела, развлекателният екип организира различни дейности на няколко езика шест дни в седмицата. Деца на възраст от 4 до 12 години имат собствен мини-клуб със забавни занимания, създадени специално за тях. За семейства с малки деца има допълнителна услуга детегледачка / детегледачка (при поискване и срещу допълнително заплащане).

Спорт

Любителите на спорта ще са нетърпеливи да намерят фитнес залата на хотела, както и тенис корта с изкуствена трева и кварцов пясък (срещу допълнително заплащане), уроци по тенис (срещу допълнително заплащане), волейбол, маса за пинг-понг, петанк, дартс и билярдни маси (с доплащане). В района около хотела гостите могат да намерят и други спортни дейности, като конна езда, ветроходство, уиндсърф, водни ски, тенис на гребло и скуош. Любителите на голфа ще могат да се възползват от привлекателните отстъпки за зелени такси на близките голф игрища Meloneras Golf (на разстояние 1 км) и Maspalomas Golf (на разстояние по-малко от 3 км). Хотелът осигурява безплатен автобус до тези голф игрища.

Оценки и коментари